• Bonusmamman

4 månader kvar!

Tänk, idag är det bara 4 månader kvar till BF ❤

Igår var jag faktiskt på ett läkarbesök på min MVC eftersom jag i förra veckan ons-fre kände ett enormt tryck nedåt, precis som på samma sätt jag kände när Freja signalerade att hon var på väg. Eftersom jag mådde bra i övrig var jag inte så orolig, men ringde ändå en BM som valde att boka in mig på ett läkarbesök på första tiden, vilket då var igår. Jag kände inga sammandragningar eller så, bara att det tryckte på.

Efter kontrollen konstaterades det att allt såg fint ut och att jag skulle återkomma om det kom tillbaka.

Jag vet att jag sagt det förut, men tiden går verkligen så snabbt och jag är supertaggad på att få träffa den här lilla varelsen som finns inuti mig!

Fick till ett fint foto på alla systrarna; Agnes med röda naglar, Frejas två små händer vid  naveln, Alvas längst ner och Alines ovanför ❤

0 visningar

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com