• Bonusmamman

Aktiv Barnvagnspromenad + True Workout Östermalm

Nu på måndag gästas Aktiv Barnvagnspromenad av True Workout Östermalm! Det är bl.a det gymmet jag själv går till när jag inte är ute och kör barnvagn.

Malin & Matilda kommer att dyka upp på sista stationen där de kommer att ha hand om sista träningen innan picknicken. När jag hälsade på dem i måndags hörde jag att de pratade om en 8min lång WOD! Ja, vi får se vad det blir, men lite utmanande och roligt lovade de!

Jag gillar att träna på True Workout för att de kör uteträning året runt, precis som jag gör med barnvagnspromenaderna. Men självklart finns det inomhuspass för de också tycker om det.

True Workout beskriver sig själva som “ett personligt träningscenter med en stark nisch på utomhusträning, mamma- & pappaträning samt personlig träning där träningen skall vara rolig och utmanande, samtidigt som den skall vara utvecklande och funktionell”

Kan du inte komma på måndagens träning tycker jag ändå att du ska hälsa på dom för en kostnadsfri prova-på träning! Du bokar ditt gratispass genom att trycka här.

Vill du träna tillsammans med någon så är det bara att du hör av dig till mig så kommer jag & Filippa och gör er sällskap!


Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com