• Bonusmamman

Bästa secondhanden för barn!

Jag har alltid älskat loppisar och secondhand butiker! Idag så känns det ju viktigare än någonsin med återbruk  och för ett tag sedan så slängde jag ut frågan på Instagram till er och nu tänkte jag dela med mig av de svar jag fick!

Eftersom jag bor i Stockholm så kom de flesta tips in om butiker som ligger i närheten, men jag har också hittat en liten pärla i Ängelholm som jag tänkte dela med mig av, nämligen Lilla Tigern. En otroligt välsorterad butik med märken som Newbie, Po.P, How to kiss a frog mm som jag brukar besöka minst en gång varje sommar.

Närmare här i stan så hittar vi Tant Gredelins Garderob på Karlavägen där jag gjort både ett och flera fynd, bl.a Frejas vinterskor, ett par Kavat Yxhult nya i kartong för 200:-

Tar jag en längre promenad kan även BabyBarn på Odengatan 19 få ett besök. Lite stökigt, men om du har tid så kan du säkert göra ett fynd!

En nyupptäckt favorit ligger på Kungsholmen, ByeBuy på St.Eriksgatan! Första besöket stannade jag nog nån timma, så mycket fint att titta på! Butiken är inte alls särskilt stor, ungefär som ett vardagsrum, men så välsorterat och fint!

Tidigare så var min absoluta favorit ändå Arkivet, men tyvärr har de slutat med barnavdelningen (gnäller på dom varje gång jag är där). Där hittade du alla de finaste barnplaggen från bl.a Mini Rodini, Kavat, GANT mm. Nu är det ”bara” damplagg, men så välsorterat och snyggt!

Annars fyndar jag ofta på loppisar, ex Karlaloppisen som jag själv stått på. Här kan du hitta allt från det som rensats ut från vind & källare till de senaste märkesplaggen fortfarande med lappen kvar. De kör varje lördag tom 5 oktober kl. 11-15.

Förutom dessa tips är det många av er som verkar gilla Facebooks Marketplace och Tradera. Laddade ner det sistnämnda efter era rekommendationer men måste nog ta bort den för att det blev en ordentlig köptrigger för mig, haha!

Tusen TACK för alla bra tips och hoppas att ni också kan göra lite fynd nu framöver, eller varför inte lämna in det ni inte använder längre?

Avslutar med en bild på mina senaste inrop från Tradera!0 visningar

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com