• Bonusmamman

Dagarna bara springer iväg!

Det märks att skolan dragit igång för min del; inga uppdateringar här eller på Instagram, lite tid för träning och låga siffror på Moments* (vilket iofs är bra).

Just nu läser jag i fysiologi 3 i Flemingsberg, en superintressant kurs i högt tempo där vi bl. a fått kika på vad kosttillskott egentligen tillför kosten och hur en räknar ut optimala löphastigheten för den som vill förbättra sin kondition. Tentan är redan nu på onsdag, men än har inte tentaångest satt in!

Höjdpunkter från veckan som varit var ändå förra lördagen då jag bjöd in mina vänner på brunch! Jag har behövt att avböja så många träffar under våren pga skolan och nu var det dags att försöka ta igen det.

Efteråt stannade min storasyster Camilla kvar och hennes man Stefan mötte upp oss. Vi var alla barnfria och fick efter lång tids planerande äntligen ihop en kväll för en middagsdate! De stannade kvar över natten och dagen efter var det dags för det stora valet.

Jag har tänkt mycket fram och tillbaka på vilket parti som skulle få min röst. Även in i det sista övervägde jag för- och nackdelar och bestämde mig sedan för det jag ansåg bäst.

Veckan som följde hanns det med lite träning, ett kettlebellpass mer några från klassen! Annars har det mest varit studier.

*För er som inte känner till Moment, det är en app som registrerar och analyserar don skärmtid

0 visningar

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com