• Bonusmamman

Det blir vad det blir, men då ska det vara bra!

Let's face it, jag är ingen bra bloggare... Skriver det med ett litet leende på läpparna, men också med lite sorg. Jag önskar att jag kunde få ord till mig som fick liv i sig så fort de hamnade på skärmen, men så är det tyvärr inte utan varje mening som skrivs tar tid för mig att göra. Jag har saker att säga, men är duktigare i samtal än med blanka sidor, något som jag däremot gärna vill utveckla.


Med det sagt vill jag också passa på att säga att denna blogg kanske inte kommer att vara den mest uppdaterade, men det som står häri ska ha något slags innehåll och inte bara blaha...


I varje fall! Förra veckan kom nyheten om att jag inte gått vidare till topp 5 Guldhjärtat, men det gör inget. Det var så STORT för mig att bli nominerad och något som jag alltid kommer att komma ihåg, så TACK! Medfit, Staffans företag hamnade i topp i kategorin "Årets gym/Box" så ikväll håller jag tummarna för att dom vinner!


Nu när vi är inne i december har även min julkalender dragit igång!Det betyder att vi varje dag fram till julafton kommer att öppna en lucka med en tävling, erbjudande eller liknande. Bakom luckorna hittar ni samarbetspartners, såsom Training for Pregnant, Yogobe, Actic & HEFitness så detta vill ni inte missa! Följ mig på Instagram och var uppdaterad på varje lucka.


Annars flyter veckorna på, mycket jobb och fullt upp, så nu längtar jag till jul och ledighet. Jag är dålig på att vara föräldraLEDIG, men också att kalla det för ledighet är ett hån. Min svärfar kallar det för BARNUPPTAGEN, något som jag tycker passar mycket bättre. Jag har styrt om i kalendern så att det bara är jobb måndagar & onsdagar så de andra dagarna kan ägnas åt annat. Även om jag har världens bästa arbete och får arbeta med min dröm så är det viktigt med selfcare - vad det innebär för mig får du läsa om längre fram.


Angående det jag nyss skrivit så gick det lättare än vad jag trodde att det skulle gå. Det var skönt att låta fingrarna gå över tangenterna och orden formas till meningar. Kanske mer skrivande ska stå med på mål under 2020?0 visningar

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com