• Bonusmamman

Du SKA inte kissa på dig!

Jag har tänkt så mycket på alla de kvinnor som jag träffade på under helgens mässa. Många vars vardag blir så otroligt präglad för att en del måste leva i smärta eller som väljer att inte ens ge sig ut ifall att en olycka skulle ske.

De flesta har liksom “gillat läget” eftersom det är den inställningen som vården haft till dem; “du har ju precis fött barn”, “det blir nog bättre sen”, “du har ju i alla fall fått en bebis” osv.

Jag blir så otroligt trött och ledsen över vad dessa kvinnor måste gå igenom och att de upplever att de står själva!

Du SKA inte ha ont! Du SKA inte kissa på dig! Du SKA bli erbjuden vaginal undersökning efter förlossning, inte behöva BE om den!

Om du upplever att du har komplikationer efter förlossningen som du inte fått hjälp med direkt så orka stå på dig! Kontakta vården igen, igen och igen tills du fått hjälp och även olika instanser såsom vårdcentral, mödravård, gyn eller primärvårdsrehab. Visst kan du knipträna för att få bättre kontroll över läckaget, men det hjälper inte för alla och du kan behöva hjälp från annat håll!

Vet du inte vart du ska söka hjälp så släng iväg ett mail till mig så ska jag göra vad jag kan för att hjälpa dig att hitta rätt.

På min Instagram lägger jag upp min knipserie igen där du kan lära dig mer om hur du kan göra din träning och hur du sätter igång ♥️

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com