• Bonusmamman

En lugn dag

Idag har det varit en lugn dag. Jag kände mig krasslig och bestämde mig för att ha en riktig hemmadag och istället ladda inför morgondagens sista Mamma Bootcamp och kurs i HLR på Medfit.

För att på riktigt slappna av och ladda lite gjorde jag en djuprengöring av mitt ansikte och passade på att ta hand om mina naglar – fake it till you make it liksom och helt plötsligt mådde jag lite bättre!

Sen ringde min vän Emilia och bestämde sig för att göra mig sällskap så hon och sonen Emil kom förbi för sushi-lunch och lite jobb med vår Facebook plattform “Starkare Mamma”. Vi planerade för höstens event och spelade in några videos som ni kommer att kunna se, bl.a till #måndagsutmaningen som blir “Cha-Cha Slide Plank Challenge” – väl värt att se när den släpps!

Nu på kvällen har jag knåpat ihop sista Mamma Bootcamp-passet som kommer att ha en stor del pulshöjande del, exempelvis kommer vi ta reda på hur många olika sätt en kan ta sig uppför en backe! Körde ett liknande pass förra veckan som de tyckte var superkul!

Som sagt, en lugn dag enligt mig!

Kvällens citat står bonusdottern Alva för när jag skrek att “jag & pappa ska bara ta en sväng till sopsorteringen!”

“Vad kul att du och pappa verkligen hittat er pargrej så ni fortfarande kan hålla kärleken vid liv – det är viktigt” – Alva, 16år

0 visningar

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com