• Bonusmamman

En viktig frukost + Livepodd

Förra fredagen och i onsdags var jag inbjuden till två events!

Det på fredagen ett viktigt frukostevent  anordnat av Läkarmissionen till förmån för mammor i världen. Jag hade blivit inbjuden av min vän Agnes (som för övrigt tipsar om de bästa matställena i stan – ni hittar henne här) På plats fanns även Sofia Wistam för att visa upp sitt senaste smycke ”Mamma” där 100:-/sålt smycke skänks direkt till Läkarmissionens arbete.

Vill du också vara med och bidra, swisha din summa till Läkarmissionen 9000217


Den stora cirkeln representerar mamman och de små står för barnen – nu kan jag alltid ha mina tjejer med mig ❤

Onsdagens event stod helt i kontrast till fredagens frukost – nämligen Live-poddinspelning med Babykaos podcast! Hade egentligen inte lyssnat så mycket på podden innan dess, men nu kommer jag att lyssna igenom vartenda avsnitt! Live-podden bjöd på mycket skratt och humor, blandat med allvar och kärlek ❤ Jag grät både pga allt det galna som sades, men också de fina berättelserna som det delades med av.

Julia & Jennifer aka Babykaos Podcast
Inte ett öga var torrt när Jannike berättade om sin förlossning


Julia, Jennifer, Jannike “Bisse”, Karin (barnmorska) & Mathias (Cellaviva)


Så tacksam över att få ha varit med på båda dessa events!

0 visningar

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com