• Bonusmamman

Exclusive Babyshower

För några veckor sedan var jag med i en tävling inne hos Ditt Barn & Du där en kunde vinna en biljett till ett mammaevent och tänk att jag VANN!

I söndags var det äntligen dags för Exclusive Babyshower, ett event med bubbel, mingel, microföreläsningar, lotteri, utställare, goodiebag och en massa annat och jag ska försöka återberätta allt!


Salen var smyckad med ballonger, girlanger och massa fina saker där man kunde se att mammor och graviditet stod i fokus – så fint. Vi som var där hade alla magarna i vädret och det va en sån härlig stämning.

Efter lite mingel var det dags att sitta ner vid de vackert dukade borden och föreläsarna kom upp på scenen. De som fanns på plats var bl.a:

  1. Elisabeth Hjärtmyr (barnmorska, barnsjuksköterska och amningsspecialist) från Amningswebben

  2. Gamze Barglund, som berättade om sitt yrke som doula

  3. Lisa Franken, tränare för Mom in Balance som pratade om träning under och efter graviditet – superbra!

  4. Paulina Gunnardo, beteendevetare som driver den populära sidan Ditt Barn och Du pratade om tiden efter att bebis kommit ut och vad det kan vara för liten krabat som gömt sig därinne.

På plats fanns också ett gäng utställare:

  1. Damaris från Leissa Design, sömmerska som gör fina ekologiska barnkläder

  2. Stella Details, fin inredning för barnrummet

  3. Mama Basic, kläder under och efter graviditeten

Jag och Lisa från MiB – kollegor då vi båda brinner för mammaträning!


Och den som gjorde allt detta möjligt var fantastiska Bodil Bergman Hughes ❤  Gravid- och nyföddsfotograf, entreprenör och grundare till härliga Magpodden.

Foto lånat från Bodils galleri på hennes hemsida


Under hela Babyshowern var det också ett lotteri med fina priser, bl a en gravid-/nyföddfotografering med Bodil, en vistelse på Yasuragi, en månads fri träning med Mom in Balance, gravidmassage och eko-barnplagg.

Och när vi sen gick därifrån fick vi med oss en suerfin goodiebag full med fina saker, såsom ett nummer från tidningen Mama, krämer från Medela och Maria Åkerberg, små saker till bebis och choklad!

Om det blir fler gånger så rekommenderar jag verkligen att ni går för det var så mysigt och vi som besökare fick med oss massor hem i form av både fina saker, men också värdefull kunskap. En så mysig eftermiddag ❤

0 visningar

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com