• Bonusmamman

Första passet med PT!

”Benita, om du inte gör som jag säger att du ska göra så kommer jag att skrika NO REP till dig och då får du göra om allt!”

Idag tränade jag med min PT Camilla för första gången. Vi har känt (till) varandra under några år, men aldrig tagit klivet och tränat tillsammans, men imorse var det äntligen dags! Vi började ganska lugnt med rodd som uppvärmning och därefter gick vi in i friviktsdelen – äntligen dags att lyfta tungt! Jag känner mig ganska stark, men det är tekniken jag behöver öva på!

Filippa var med Camilla hela tiden och jag fick träna på relativt ostört, så skönt och nu för tiden ovanligt! Vi hann även med en minicirkel och övningar för överkroppen i maskin och det kändes så skönt att ha någon bredvid sig som talar om vad man ska göra!

”Men du är ju också tränare” kanske några tänker, och sanningen är den att vi OCKSÅ behöver hjälp för att utvecklas och bli bättre!

Hursomhelst så ser jag verkligen fram emot nästa tillfälle!
Vill du träna tillsammans med mig? Släng iväg ett mail så berättar jag mer!

0 visningar

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com