• Bonusmamman

Farväl sommar, välkommen höst!

Jag känner att jag inte riktigt är redo för att ta farväl av sommaren, samtidigt som jag känner att hösten och rutinerna som medföljer är så välkomna! Jag tycker sommaren gick alldeles för snabbt och att mina soltimmar var alldeles för korta. Jag vill ha mer av de varma sommarkvällar när vi var ute på landet och gick våra kvällsrundor, eller de dagar då solen var så varm & skön och vi kunde ta en kort promenad ner till bryggan för att bada i havet!Men hösten är också härlig! Färgerna, de sköna & varma tröjorna, te med honung, höstpromenaderna!

Mest av allt längtar jag nog efter allt spännande som ska hända; nya samarbeten, event, de Aktiva Barnvagnspromenaderna, träna med PT osv.

Hur ser din höst ut? Gillar du rutiner som jag eller är du helst ledig utan några som helst planer?

0 visningar

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com