• Bonusmamman

Graviddiabetes – hur gick det?

Förra veckan var vi på MVC och skulle äntligen få svar på glukosbelastningstestet jag gjorde för ca 2v sedan. Det var lite problem med att tyda resultatet först, men sedan kom det – INGEN DIABETES! Det var väl som jag trodde, men ändå så skönt att få ett svar. Och som jag sagt tidigare så tycker jag att det är så bra att vården tar tidiga varningssignaler på allvar eftersom graviddiabetes (som går över så fort förlossningen är över) ändå kan öka risken för diabetes typ 2.

Vill du läsa mer om graviddiabetes så kan du göra det här hos 1177.

Undersökningen hos BM fortsatte med stick i fingret och blodtrycksmätning och SF mätning som såg bra ut. Nu ligger jag nästan helt på ”normalkurvan” igen. Vi fick också lyssna på bebisens hjärta ❤

BM sa också att bebisen har flyttat sig längre ner och att hen snart kommer fixera sig. Tänk, snart är du här!

0 visningar

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com