• Bonusmamman

Jag är nominerad till "Guldhjärtat - Årets Förebild"

Förra onsdagen fick jag ett meddelande från en branschkollega med texten "grattis till Guldhjärtat-nomineringen!" Jag förstod inte alls vad hon menade - hade jag blivit nominerad?! Gick in på Fitnessfestivalens hemsida och där såg jag det!


Mitt namn tillsammans med 17 andra stod med i kategorin "Årets Förebild"


För att ni ska förstå hur STORT detta är så går träningsvärldens Guldhjärta att jämföra med filmens Oscarsstatyett eller journalisternas Pulitzerpris - jag kan inte förstå att jag är utvald av 206 nominderade!


Jag är så otroligt tacksam för dig/er som har tagit er tiden och som skrivit några rader om mig ♡


Nu när nomineringen är ute så vill jag ju självklart VINNA! Vill du hjälpa mig? Tryck på bilden nedan för att komma direkt till omröstningen som avslutas den 27 november!0 visningar

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com