Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com

 
  • Bonusmamman

Jag är nominerad till "Guldhjärtat - Årets Förebild"

Förra onsdagen fick jag ett meddelande från en branschkollega med texten "grattis till Guldhjärtat-nomineringen!" Jag förstod inte alls vad hon menade - hade jag blivit nominerad?! Gick in på Fitnessfestivalens hemsida och där såg jag det!


Mitt namn tillsammans med 17 andra stod med i kategorin "Årets Förebild"


För att ni ska förstå hur STORT detta är så går träningsvärldens Guldhjärta att jämföra med filmens Oscarsstatyett eller journalisternas Pulitzerpris - jag kan inte förstå att jag är utvald av 206 nominderade!


Jag är så otroligt tacksam för dig/er som har tagit er tiden och som skrivit några rader om mig ♡


Nu när nomineringen är ute så vill jag ju självklart VINNA! Vill du hjälpa mig? Tryck på bilden nedan för att komma direkt till omröstningen som avslutas den 27 november!14 visningar