• Bonusmamman

Mammaträning vid Starrängsringen

Efter semestern på Mallis drog jag igång Mammaträning vid Starrängsringen! Så kul att få köra lite annan träning om jag jämför med de Aktiva Barnvagnspromenaderna jag kört. Här ses vi varje tisdag & torsdag under 60min för en ordentlig genomkörare av kroppen genom olika slags träning, vi har gjort Cirkelträning, Tabata, I go you go, AMRAPS och en massa annat just för att kunna visa att träning är både roligt & varierande!


Så starka mammor💪🏼

Vid varje träning blir jag så imponerad av alla dessa mammor som kommer och som är så otroligt starka! Jag ser hur de kämpar, tar i och använder sina kroppar på ett fantastiskt sätt! Var och en inspirerar de mig till att vilja fortsätta med det jag gör och att hela tiden försöka hitta nya övningar & upplägg för att de ska fortsätta eller bli mer intresserade av träning.


Underbart gäng att träna med!

Att få arbeta på det sättet jag gör är en välsignelse och jag är så otroligt tacksam för att ni som kommer gör det möjligt ♡

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com