• Bonusmamman

Miniserie om kvinnokroppen

På Instagram kan du nu följa med från start i min miniserie om kvinnokroppen! Jag kommer att prata om dess uppbyggnad, tipsa och guida i övningar som kan hjälpa dig att bli starkare och lyfta frågor som ”när kan jag börja springa igen?” Du kommer att kunna följa alla inlägg knutna till dessa ämnen via #bonusmedbonusmamman.

Först ut pratar jag anatomi, och då kan du tänka dig att din kropp är som en cylinder:

- Taket är diafragman – som du kontrollerar genom andningen - Väggarna består av dina djupa magmuskler – som du kontrollerar genom aktivering - Golvet består av din bäckenbotten – som du kontrollerar genom knipträning

Genom att bygga upp styrkan inifrån och ut måste alla dessa delar samverka med varandra. Under kommande inlägg kommer jag att ta upp specifikt vad du kan göra till varje del för att sedan avsluta med ett inlägg om hur du ska få alla delar att samspela.

Följ mig på Instagram och #bonusmedbonusmamman för att inte missa något inlägg!
Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com