• Bonusmamman

MORSDAG EVENT 24/5

Nu kan jag äntligen berätta! Tillsammans med True Workout Östermalm bjuder jag in alla mammor att fira Mors Dag med oss! En hel förmiddag blandad med bl a träning, föreläsning & HLR. Eventet är kostnadsfritt och självklart är barn välkomna!

Du kommer under förmiddagen också ha chansen att vinna 1 månad kostnadsfri träning på True Workout Östermalm och en plats på kursen HLR till Barn!

Klicka på bilden för att komma direkt till Facebook eventet eller läs nedan om vad som kommer att hända!


SCHEMA 09.00 Dörrarna öppnas på Hedinsgatan 17, True Workouts lokal 09.30 Föreläsning – Vad händer i kroppen under och efter en graviditet 10.00 Utomhusträning 11.00 Föreläsning – Vad du ska göra om ett barn sätter i halsen och inte får luft 11.30 Mingel med tilltugg

INFORMATION Vi inleder dagen med en givande föreläsning om hur kroppen förändras i en graviditet. Vi går igenom hur du kan aktivera din bäckenbotten och inre magmuskulatur samt hur du kan tänka kring träning efter en graviditet.

Vi fortsätter dagen med ett roligt träningspass om 45 minuter i Tessinparken där alla kan vara med oavsett träningsnivå. Vi arbetar med kroppen som redskap och blandar rörlighet med styrka och kondition.

Efter passet kommer vi berätta vad du ska göra om ett barn satt i halsen och inte kan andas. Du kommer även få möjlighet att testa på HLR-dockor.

Förmiddagen avslutas med mingel där vi bjuder på något gott att äta och dricka.

ÖVRIGT Alla barn, oavsett ålder, är välkomna. Kom gärna träningsklädd men toalett och möjlighet till ombyte finns.

Under dagen kommer det även finnas chans att vinna en månads fri träning samt en plats till en kurs i HLR till barn. Vinnarna presenteras i slutet av dagen.

Jag hoppas vi ses!

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com