• Bonusmamman

Säsongsavslutning

Igår genomförde vi säsongens sista Aktiva Barnvagnspromenad! Ett initiativ jag startade maj 2017 när Freja bara var en liten plutt och jag letade träningskompisar. Vi träffades varje måndagmorgon för en barnvagnspromenad i raskt tempo där vi hade olika träningsstopp längs vägen. Detta höll på varje vecka under 8 månader och sista tillfället var då januari 2018 och jag skulle börja första terminen på fysioterapeutprogrammet. Under sommarlovet valde jag att ta upp promenaderna igen och denna gång blev det hela 3 månader där vi kört varje vecka! Jag är så otroligt glad och tacksam över att detta har fått en sådan spridning och att vi varje vecka har varit ett blandat gäng som gett oss ut med det gemensamma intresset av att vilja röra på oss tillsammans med våra barn!

Igår var alltså sista gången och nästa vecka börjar skolan istället efter 3 månaders sommarlov. Jag ser så mycket fram emot att börja och ska kommande dagar börja inhandla grejer inför skolstarten. Bästa köpet gjordes däremot häromdagen när jag investerade i de här sköna skorna


Ha en fin dag!

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com