• Bonusmamman

Snart drar veckan igång!

Idag blir det en riktig stanna-hemma-och-ta-hand-om-allt-som-behövs-dag! Som en person med stort kontrollbehov så gillar ju jag såna dagar! Det innebär bl.a att storstädning av lägenheten och planering av veckan som står på schemat. Jag gillar att ha koll på vad som ska hända, märker att jag mår så mycket bättre då och att jag lägger energi på rätt saker.

Veckan som kommer bjuder på lite gott & blandat, exempelvis ska jag träffa min fd. kollega/PT/vän Emilia för att prata om framtiden (om det blir som vi pratat om kommer hösten att bli extra rolig!), jag ska också sätta ihop vattenträningspass för mina gravida mammor (vars träning drar igång om två veckor) och sen förbereda det sista inför morgondagens Aktiva Barnvagnspromenad.

Imorgon efter promenaden får vi ju sällskap av Annika, HolisticMama, som ska låta oss få prova på några moment från hennes MammaCirkel – som en miniworkshop! På sin hemsida skriver Annika såhär:

”Att vara förälder är helt fantastiskt och precis lika utmanande. Rätt himla tufft faktiskt. Det är lätt att man fastnar i ekorrhjulet, bara kör på utan reflektion och glömmer bort sig själv. Därför har jag skapat en mammacirkel där du får tid att fokusera på dig.”

Genom att delta i MammaCirkeln kommer du att få: ♡ lära dig hur du skapar mer tid för Dig under dom hektiska småbarnsåren ♡ verktyg som du kan använda dig av under resten av livet ♡ reflektionsövningar som du kan göra hemma för att få en skönare vardag ♡ lära dig lyssna på din egen kropp, din magkänsla och ditt hjärta ♡ tid att fokusera på dig själv en stund

Läs mer om Annikas Mammacirklar här

Jag ser SÅ mycket fram emot morgondagen och hoppas att vi blir extra många! Jag vet också att Annika har planerat ett fint erbjudande till alla ni som deltar.

Vi möts i korsningen Strandvägen/Djurgårdsbron för en ca 5km lång promenad blandad med kondition och styrkeövningar, ingen föranmälan – kostnadsfritt att delta!
Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com