• Bonusmamman

Underbara Barnmässan

I helgen var jag med som utställare i MammaMages monter för att mingla och klämma & känna på mammamagar! Under dessa 2 dagar har jag träffat ca 20 mammor/dag i personliga möten där jag (förutom känt och klämt) pratat inkontinens, smärta, bäckenbotten, aktivering & en massa annat. Det är så många som har kvarstående problem efter förlossningen och som inte fått den vård de behövt. Att låta dessa mammor få berätta sin historia och att kunna svara och hjälpa får mig att känna stolthet i det jag gör!

Foto lånat från MammaMage


Så roligt också att “gamla” och nya vänner och följare kom förbi för att säga hej!

Med på plats, faktiskt i montern bredvid, stod härliga Lina och gänget från Training for Pregnant! De var också välbesökta och det var många träningsglada mammor som gick därifrån med både ett och flera sköna plagg med sig hem ❤

0 visningar

Stockholm Sweden

©2019 by Bonusmamman. Proudly created with Wix.com